Овој falsecops.com обезбедува информации за составот на боите во рамките на сликата автоматски откако ќе ја поставите на алатката за избирање на бои. Има повеќе од 80 бои и можеби ќе ви биде тешко да одлучите одредена боја во рамките на една слика. Убаво, gabcops.com започна алатка за избирање на бои што можете да ја користите во кое било време каде сакате.


Кога ќе испратите и поднесете преку онлајн алатката, таа ќе ја оптеретува обработката откривајќи ја листата на боите внатре. За информации, резултатите содржат некои корисни детали, како што се сликата во боја, HEX, RGB и името на бојата. Таа е прекрасна страница бидејќи можете да откриете еден куп на бои за неколку секунди преку алатката. Уживајте во истражувањето на скриените бои во вашата галерија со слики!

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "" graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Ceylanite, Uniform Grey, Steel, Kettleman, Muddy Green, Winter Willow Green, Luscious Lime, Celestial Dragon, Tin, Chlorophyll, Parakeet, Dark Lime Green, Ikkonzome Pink, Red Cedar, Flame Pea, Lavender Pink, Blissful Berry, Royal Fuchsia. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#304818rgb (48, 72, 24)Ceylanite
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#607830rgb (96, 120, 48)Muddy Green
#c0d8a8rgb (192, 216, 168)Winter Willow Green
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#c06048rgb (192, 96, 72)Flame Pea
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#a81878rgb (168, 24, 120)Blissful Berry
#c03090rgb (192, 48, 144)Royal Fuchsia