wrongcops.com është një uebfaqe më e mirë që siguron informacione në lidhje me përbërjen e ngjyrave brenda një imazhi automatikisht sapo e ngarkoni në mjetin për zgjedhjen e ngjyrave. Kjo faqe e internetit përmban më shumë se 80 ngjyra dhe ju mund ta keni të vështirë të vendosni ngjyra të caktuara brenda një fotografie. Me krenari të pranishëm, gabimi i gabuar.com ka lansuar një mjet marrës ngjyrash që mund ta përdorni në çdo kohë kudo që dëshironi.

Kur të paraqisni dhe të ngarkoni përmes mjetit në internet, do të ngarkojë përpunimin duke zbuluar listën e ngjyrave brenda. Për informacion, rezultatet përmbajnë disa detaje të dobishme si fotoja me ngjyra, HEX, RGB, dhe emri i ngjyrës gjithashtu. Kjo është një sit i mrekullueshëm pasi mund të zbuloni një bandë ngjyrash brenda sekondave përmes mjetit. Pra, Shijoni të eksploroni ngjyrat e fshehura në galerinë tuaj të fotografive.

Kjo faqe në internet tregon shumë gjëra për ngjyrën për të gjithë ju. Vetëm për një klik në këtë faqe interneti, mund të merrni shumë foto që dëshironi. Këtu janë disa përmbajtje që mund të merrni

Sepse njëra ka të bëjë me ngjyrën. Ka ngjyra themelore, kombinime ngjyrash, madhësi ngjyrash dhe emër të ngjyrave. Ngjyra themelore ka tre ngjyra, ka të kuqe, blu dhe të verdhë. Nga ngjyra bazë, ju mund të merrni shumë ngjyra kombinimesh që ju frymëzuan të gjithëve, përkatësisht ngjyrat sekondare. Për shembull, kombinimi i kuq dhe i verdhë do të prodhojë ngjyrë blu, kombinimi i verdhë dhe blu do të prodhojë ngjyrë jeshile, dhe e fundit është e kuqe dhe kombinimi blu do të prodhojë ngjyrë vjollcë.

Ndërsa kombinimi tjetër i ngjyrave do të prodhojë më shumë miliardë ngjyra. Ngjyra gjithashtu është e ndarë në dy grupe, përkatësisht ngjyra të ngrohta dhe ngjyra të ftohta. Ngjyrat e ngrohta janë rezultat i zbehjes së ngjyrave të ftohta. Ngjyrat e ngrohta i bëjnë objektet të duken më të rënda dhe të dendura. Ngjyrat e ngrohta janë të kuqe, portokalli, ari dhe kafe. Ndërsa përshtypja e ngjyrës së ftohtë po i bën objektet të duken më të freskëta dhe më të ndritshme. Kombinimet me ngjyra të ftohta janë jeshile, vjollcë dhe blu të lehta.

Kombinimet e ngjyrave janë rezultat i krijimtarisë dhe imagjinatës njerëzore. Ngjyra e ndryshme kanë perspektivë të ndryshme për personin. Përzierja e ngjyrave e bën jetën më të gjallë dhe më të bukur. Më shumë se kaq, kombinimi i ngjyrave mund të prodhojë një ngjyrë shumë të mahnitshme. Ju mund të aplikoni kombinime ngjyrash në objektet përreth nesh, si në mur, ngjyra e mobiljeve, zgjedhja e ngjyrave të rrobave, ngjyrat e pikturimit, dekorimi etj.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "" graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Ceylanite, Uniform Grey, Steel, Kettleman, Muddy Green, Winter Willow Green, Luscious Lime, Celestial Dragon, Tin, Chlorophyll, Parakeet, Dark Lime Green, Ikkonzome Pink, Red Cedar, Flame Pea, Lavender Pink, Blissful Berry, Royal Fuchsia. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#304818rgb (48, 72, 24)Ceylanite
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#607830rgb (96, 120, 48)Muddy Green
#c0d8a8rgb (192, 216, 168)Winter Willow Green
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#c06048rgb (192, 96, 72)Flame Pea
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#a81878rgb (168, 24, 120)Blissful Berry
#c03090rgb (192, 48, 144)Royal Fuchsia